Brýle Michael Kors bude i nadále vyrábět Luxottica - Eurooptik.cz

Značkové brýle Michael Kors zůstávají v luxusním segmentu, který pokrývá společnost Luxottica a budou i nadále pokračovat ve spolupráci při vytváření kolekcí značkových brýlí.

Michael Kors Holdings Limited a skupina Luxottica Group oznámili, že podepsali novou exkluzivní smlouvu, která umožňuje firmě Luxottica vyrábět dioptrické brýle Michael Kors a sluneční brýle Michael Kors včetně příslušenství ke značkovým kolekcím brýlí Michael Kors Collection a brýle MICHAEL Michael Kors. První brýle Michael Kors, které spolu se společností Luxottica vytvořili, byly uvedeny na trh na jaře roku 2015. Spolupráce se společností Luxottica, světovou jedničkou vyrábějící módní brýlové obroučky, luxusní brýle a sportovní brýle, potrvá 10 let. To umožní společnosti Michael Kors, proslulé svými luxusními doplňky a konfekcí, stejně jako propagací stylového způsobu života, pokračovat v celosvětové expanzi své značky brýlí. Společnost Luxottica začala navrhovat a vyrábět značkové brýle Michael Kors Collection a brýle MICHAEL Michaela Korse na jaře v roce 2015. Dvě luxusní značkové kolekce brýlí budou nabízet v buticích Michael Kors, obchodních domech, vybraných turistických destinacích, očních optikách a obchodech společnosti Luxottica po celém světě.

"V oblasti prodeje brýlí jsme dosáhli velkého úspěchu a věříme, že díky této spolupráci ještě více posílíme pozici našich luxusních výrobků na trhu s optickými a slunečními brýlemi," řekl John D. Idol, generální ředitel společnosti Michael Kors.

"Společnost Luxottica je jedničkou v oblasti prodeje brýlí a brýlových obroučků a obrub, zejména díky jejich designu a kvalitě, což z nich dělá skvělého partnera pro naši luxusní značku. Naše aktivity v oblasti prodeje brýlí a obrub představují důležitou součást naší celkové strategie globálního rozvoje, v jejímž rámci chceme pokračovat v rozšiřování naší značky po celém světě. " "Jsme velmi rádi a jsme hrdí, že uzavíráme tuto smlouvu právě se společností Michael Kors, jednou z nejvlivnějších amerických značek luxusního životního stylu na světě," řekla Andrea Guerra, generální ředitelka společnosti Luxottica Group. "Michael Kors má ve světě módy velký vliv a jeho výrobky sklízí u milovníků luxusu úspěch po celém světě. Jsme přesvědčeni, že návrhy značky Michael Kors, její pevné základy, vynikající výkony v oblastech, v nichž působí, a inovativní módní design výborně zapadnou do našeho portfolia. Nepochybujeme o tom, že tato spolupráce bude mít velký úspěch a o brýle Michael Kors bude zájem. "

V případě, že máte zájem o značkové brýle Michael Kors, v našem e-shopu Eurooptik.cz nabízíme více jak 50 světových značek a více jak 1000 ks značkových brýlí skladem. Značkové dioptrické brýle a sluneční brýle vybíráme dle posledních módních trendů návrhářských značek s ohledem na všechny zákazníky, kteří na brýle pohlíží jako na módní doplněk.

Značkové brýle Eurooptik.cz vám nabízí možnost vybrat značkové dioptrické brýle na základě vašeho módního stylu a dle nejnovějších módních trendů. Značkové dioptrické brýle  Dior, Armani, Gucci, Boss, Prada, Max Mara, Max, Jaguar, Porsche Design, Versace, Sting, Polo, Ray Ban, aj. brýle online vyberete v cenách od 2.000 Kč a pro zájemce, kteří si v naší prodejní kanceláři vyberou nové brýlové obroučky a obruby, nabízíme možnost vybrané brýle osadit dioptrickými skly dle předpisů od očního lékaře.

Značkové brýle levně eurooptik.cz Praha 9, Nad Smetankou 3.