Dioptrické brýle jako antikoncepce :)

Dioptrické brýle a brýlové obruby mají tak zvláštní moc, kdy v případě, že vybereme nevhodný model, slouží jako odpuzovač nebo antikoncepce.

Máte-li až příliš mnoho nápadníků či nápadnic a už vás nebaví je odhánět, tak zvolte jednoduché řešení: vyberte si dioptrické brýle a brýlové obruby, které vám absolutně nebudou slušet a které veškerou práci učiní za vás.

Garance toho, že po vás neštěkne ani pes, je veliká a nebudete mít problém, že vás někdo bude oslovovat a vy budete mít možnost se věnovat čemukoliv, na co jste do té doby neměli čas. Nevhodně vybrané diotprické brýle jsou skvělou ukázkou antikoncepčních účinků módních doplňků, tedy pokud je nám jedno, co nosíme, a pokud nedbáme na to, jak působíme navenek jako celek a zda-li vše ladí dohromady.

„Špatně zvolené a nepadnoucí dioptrické brýle jsou skvělá antikoncepce, nikdo se na vás ani nepodívá:)“

Nutno zopakovat, že komunikace lidí a celkové posouzení sympatií či antipatií vůči lidem, se kterými se seznamujeme či je jen potkáváme, probíhá, aniž byste to chtěli či ne, v mozku mnohem dříve, než proběhne jakákoli interakce.

Náš mozek zařazuje automaticky lidi na základě spousty aspektů a některé z těch zásadních jsou zevnějšek dané osoby, držení těla, podání ruky a to nejzásadnější - pohled do očí.

Dioptrické brýle a brýlové obruby i přes veškeré moznosti, které nabízí dnešní rozvinutý trh a módní trendy v oblasti dioptrických brýlí a brýlových obrub, zůstávají v Česku „odpuzovače“. Kolem sebe potkáváme značnou část lidí, kteří nosí brýle a brýlové obruby, jež jim nejen nesluší a nehodí se k nim, ale přímo jim vzhledově ubližují a škodí.

Je vědecky dokázané, že dobře a správně vyladěné oblečení a módní doplňky značně zvyšují vaše šance na získání práce a celkově lepšího zařazení ve společnosti.

Věděli jste, že řada studií z USA říkají, že dioptrické brýle na pohovoru zvyšují vaši šanci na získání práe až o 15%, a přesto více jak 80% lidí v Čechách nosí nevhodně vybrané brýle a brýlové obruby.

Dioptrické brýle a brýlové obruby jsou důležitou součástí vašeho já a nabízí jedinečnou možnost, jak se odlišit a hrát si se svojí image jednoduchou změnou barvy a tvaru vašich brýlí. Ať už se jedná o sexy ikonický vzhled, super professional, elegantní či jiné, dioptrické brýle mají tu jedinečnou možnost vám k tomu dopomoci.

Dioptrické brýle a brýlové obruby vybíráme zejména jako módní doplněk a tak, abychom našim zákazníkům umožnili nosit brýle beze strachu. Hledáte-li brýle, které změní vaši image, pak rozhodně vybírejte luxusní a značkové dioptrické brýle z eshopu Eurooptik.cz.

Vysoká kvalita, jedinečný design a barevné kombinace činí naše dioptrické brýle a brýlové obruby žádaným doplňkem.

Přidanou hodnotou naší práce je nabízet světová značková jména za ceny, které si můžete dovolit, což nás činí jedinečnými na trhu očních optik a eshopů prodávajících značkové brýlové obruby.

Eurooptik.cz luxusni a značkové dioptrické brýle a sluneční brýle levně.