Značkové brýle Kenneth Cole bude i nadále vyrábět Marcolin

Značkové brýle Kenneth Cole zůstávají v portfoliu licencovaných značek, pro které společnost Marcolin vyrábí značkové brýle.

Značkové brýle Kenneth Cole vyrábí Marcolin od roku 2003 a nově bude smlouva prodloužená do roku 2021. Smlouva zahrnuje výrobu značkových brýlí a dioptrických obrouček této značky, stejně tak jako jejich návrh a distribuci, a to jak značkové brýle Kenneth Cole, tak i sluneční brýle Kenneth Cole v Evropě a ve světě. Značkové brýlové obroučky a brýlové obruby Kenneth Cole a značkové dioptrické obruby Kenneth Cole z dílny společnosti Marcolin jsou jedinečnou ukázkou italského stylu a italské módní školy.

Brýle a brýlové obroučky vyráběné z acetátu celulózy jsou zajímavé jak svým zpracováním detailů, tak i významným komfortem při nošení, a přinášejí svým nositelům jedinečný styl módních značek a návrhářů jako jsou Tom Ford, Roberto Cavalli a Guess, které společnost Marcolin vyrábí a dodává celosvětově. Kromě jiných vyrábí Marcolin také značkové brýle Balenciaga, značkové brýle Diesel, značkové brýle DSquared2, brýle a obroučky Gant, brýle Emilio Pucci, brýle Harley-Davidson, brýle a obroučky Just Cavalli, luxusní značkové brýle Mont Blanc, brýle a dioptrické obruby Swarovski, brýlové obruby Timberland, sluneční a dioptrické brýle Tods, značkové brýle a obroučky Guess by Marciano a brýle Web eyewear.

Značkové brýle firmy Marcolin jsou tradiční brýle s puncem ‚Made in Italy‘ se sídlem společnosti na severu Itálie, 1500 zaměstnanci a více jak 15 milióny prodaných značkových brýlí celosvětově za rok 2014. "Jsme velmi potěšeni, že došlo k obnovení a prodloužení vzájemné spolupráce. Brýle Kenneth Cole mají specifické postavení v našem portfoliu značek a značkových brýlí a obrub," řekl Fabrizio Gamberini, generální ředitel společnosti Marcolin USA. "Značka Kenneth Cole je velice silná v USA, které představují referenční trh pro Marcolin, kam tradičně dodáváme brýle a příslušenství. Partnerství Marcolin Group a Kenneth Cole Productions znamená oboustranné posílení obou organizací a silný závazek do budoucna. "

Nové značkové dioptrické brýle, ve kterých budete vypadat nejen stylově, ale získáte jimi vzhled světových celebrit a hvězd, najdete na Eurooptik.cz. Námi prodávané brýle jsou pro naše zákazníky zejména příjemná změna, která umožňuje výraznou proměnu vašeho vzhledu a představuje možnost, jak vystoupit z šedi nudné nabídky vaší místní oční optiky. Pro milovníky módy a značek doporučujeme si prohlédnout naši nabídku obroučků a obrub online na Eurooptik.cz. Inspirujte se barvou obrouček, moderním stylem provedení a zejména kvalitou značkových brýlí, které prodáváme. Jsme jediný e-shop nabízející značkové brýle a značkové brýlové obroučky levně, zejména pokud jde o světová jména a značky jako Dior, Gucci, Armani, Boss aj.

Značkové brýle z Eurooptik.cz pořídíte levně v cenách od 2.000-4.500Kč; za tyto ceny zakoupíte v oční optice ve většině případů neznačkové brýle či méně známé značkové brýle. Nabízíme jen originální zboží a vždy se snažíme doplňovat brýle dle nových módních trendů. Do nabídky zařazujeme moderní, krásné a výjimečné brýle, brýlové obroučky a brýlové obruby, které jsou na první pohled exkluzivní. Naším cílem je ukázat vám, že brýle jsou a mají být součástí módy a vašeho stylu a že brýle můžou pomoci ke zlepšení vaší image.

Brýle online v e-shopu Eurooptik.cz můžete zakoupit online nebo se můžete zastavit v naší prodejní kanceláři a vzorkovně, kde máme všechny brýle přehledně vystavené a máte možnost si je vyzkoušet a vybrat. Pro všechny, kdo rozumí módě a chtějí krásnou optickou pomůcku a módní doplněk, je Eurooptik.cz značkové brýle levně správným rozhodnutím.