Sluneční brýle Dolce&Gabbana jsou vždy na špici návrhářských kolekcí a i pro letošek si oblíbená designérská dvojice vybrala velice nápadité a originální modely slunečních brýlí.

Brýle Dolce Gabbana plynule navazují na tradici předchozích let, kdy byly představeny květinové modely brýlí s výraznějším zdobením, a na módních přehlídkách v Miláně a Paříži se letos objevila nová kampaň značky Dolce&Gabbana, která všechny uchvátila svým originálním a luxusním vzhledem.

Sluneční brýle Dolce Gabbana byly představeny ve velkých rozměrech kulatých tvarů či kočičích očí a jsou skutečným uměleckým skvostem, které značkové módní doplňky mohou nabídnout. Brýle jsou ve většině případů zdobeny na stranicích korálky, květinovými šperky a etno vzory inspirovanými Sicilií a venkovským folklórem.

Možná vám sluneční brýle Dolce Gabbana přijdou až příliš extravagantní, ale v jejich kolekcích naleznete i střízlivější modely pro běžné denní nošení. Nová kolekce slunečních brýlí Dolce Gabbana je naopak skvělou inspirací pro nadcházející léto a je určena pro všechny, kteří si umí užívat radosti života a těší se na léto stejně jako my! 

Sluneční brýle Dolce Gabbana kampaň 2016

Eurooptik.cz - značkové sluneční brýle levně