Brýle Benetton - Představujeme vám další světovou značku

Brýle Benetton uvádíme jako samostatnou kategorii v naší nabídce a doufáme, že i vy budete moci ocenit výjimečnou kvalitu brýlí Benetton.

Nejnovější kolekce luxusních brýlových obroučků Benetton nás uchvátila nejen úžasnými zářivými barvami, které jsou stěžejní pro všechny kolekce, ale také kvalitou zpracování.Acetát celulózy, který je použit pro výrobu plastových obrouček a brýlových obrub Benetton, vyniká svým jasem a leskem. 

Luxusní značkové dioptrické brýle Benetton využívají jednoduché obdélníkové tvary v rozměrech, které perfektně sedí na obličeji jak mužům, tak ženám. Pokud hledáte dioptrické brýle s dlouhou stranicí, aby vás netlačily za ušima, pak v námi nabízené nejnovější kolekci naleznete obruby s rozměry 140-145 mm, které lze následně upravovat a přitáhnout či případně naopak povolit, jak je třeba. Značkové brýlové obruby Benettonbrýle Benetton udělají z dam okouzlující bytost a mužů šarmantní elegány, kteří se chtějí líbit sami sobě a svému okolí. Tak neváhejte, udělejte si radost a buďte styloví s Eurooptik.cz značkové brýle levně.

Benetton

United Colors of Benetton je tradiční italskou značkou, jejíž počátky spadají do šedesátých let minulého století, kdy se jeden ze čtyř sourozenců rodiny Benetton rozhodl vytvořit svou první kolekci pletených svetrů, o které se rychle začalo hovořit v superlativech. Sourozenci Benetton následně založili oděvní firmu, v níž si tři bratři a sestra rozdělili jednotlivé pozice od kreativních po management a společně dokázali vytvořit brand, který znají lidé po celém světě. Již v roce 1969 otevřeli první obchod mimo Itálii a módní značka Benetton s hrdostí oznámila úspěšné prodeje v pařížském butiku. O dalších pět let později společnost Benetton rozšířila své portfolio o značku Sisley, která se stala synonymem luxusních oděvů a je taktéž ikonou v kosmetickém průmyslu; kosmetika Sisley je právem považována za jednu z nejkvalitnějších kosmetických značek používajících přírodní suroviny. Pečující kosmetika Sisley nabízí nejluxusnější krémy proti vráskám na trhu a stejně tak i dekorativní kosmetika Sisley nezůstává pozadu.

Značka Benetton proslula taktéž svou dlouholetou účastí v závodech Formule 1. Skupina Benetton vstoupila do Formule 1 již v roce 1983 jako sponzor týmu Tyrrel. Poté, co v roce 1986 zakoupila tým Toleman, vznikl závodní tým Benetton Formula Limited, který dokázal vyhrát jeden pohár konstruktérů a dva poháry jezdců. Závodní tým Benetton převzala v roce 2000 společnost Renault, která pokračuje v úspěšné účasti v závodech Formule 1.

Do České republiky vstoupila značka Benetton hned po otevření trhu v roce 1989 obchodem v krásné historické budově v ulici Na Příkopech, kde nabízí své oblečení dodnes. I zde naleznete ojedinělé kousky z módních kolekcí oblečení Benetton, které se vždy vyznačovaly použitím nejkvalitnějších materiálů v jednoduchých liniích podtržených jasnými barvami. Oblečení a brýle Benetton si vždy drží svůj charakter a vysokou kvalitu a přitom jsou kolekce Benetton trendy a šik s módními nadčasovými kousky, které se stanou stálicemi vašeho šatníku. Jako jedna z mála světových značek společnost Benetton úzce spolupracuje s Greenpeace na kontrole použitých barev, materiálů a způsobech zpracování tak, aby byly zajištěny výrobní procesy oblečení v souladu s přírodou, které jsou zárukou naprosté nezávadnosti oblečení a módních doplňků.

Benetton obchod Praha

Značkové brýle Benetton online levně na eurooptik.cz - značkové sluneční brýle a dioptrické brýle levně Praha 9, Nad Smetankou 3