Luxottica a Dolce Gabbana prodloužili smlouvu do roku 2025

Brýle Dolce Gabbana bude pro slavné duo i nadále vyrábět italská společnost Luxottica.

Brýle Dolce Gabbana převzala Luxottica od firmy Marchon v roce 2014 a dodala jim svůj specifický design a pestrost vycházející z používání kvalitních materiálů a acetátu celulózy. Luxottica bude i nadále vyvíjet, vyrábět a distribuovat luxusní dioptrické brýle Dolce Gabanna a luxusní sluneční brýle Dolce & Gabbana a to do roku 2025, oznámily obě společnosti ve středu.

"Rozhodnutí o prodloužení licenční smlouvy se společností Luxottica je nejen potvrzení konsolidace vztahu a oboustranné spokojenosti, ale také základem efektivnější značky a větší exkluzivity a prestiže v oblasti značkových brýlí v našem portfoliu, stejně jako je tomu u všech kolekcí Dolce & Gabbana, "řekla Cristiana Ruella, výkonná ředitelka značky Dolce & Gabbana.

"Velice nás těší prodloužení vztahu se značkou, jakou bezesporu Dolce & Gabbana je," dodal Adil Khan, generální ředitel společnosti Luxottica, který má na starosti expanzi a značkové brýle. "Společně jsme jednotlivé kolekce a brýle Dolce Gabbana pozvedli zpět mezi nejžádanější značkové brýle na trhu a to návrhářskou autentičností, puncem krásných a vyhledávaných brýlí pro ženy a muže všech věkových kategorií. Jsme rádi, že se nám podařilo brýle Dolce Gabbana udržet a posunout mezi prestižní návrhářské brandy, kdy každé brýle vypráví svůj jedinečný a krásný příběh. "

Luxottica vyrábí a distribuuje sluneční brýle a dioptrické brýle a brýlové obroučky pod značkou Dolce & Gabanna . Kolekce brýlí tohoto módního domu jsou jedinečné svými originálními návrhy a vyjadřují tak módní inspiraci dua Dolce Gabbana.

Brýle Dolce Gabbana jsou součástí značky, návrhářské originality a trvalé kvality, které jsou charakteristické pro vyhraněnou značku Dolce Gabbana. Luxottica je dále držitelem licence a vyrábí mimo jiné brýle Burberry, brýle Armani, Chanel, Michael Kors a Prada.

Značkové brýle Dolce Gabbana můžete zakoupit v e-shopu Eurooptik.cz. Kromě brýlí Dolce Gabbana nabízíme již od roku 2009 více jak 1000 ks brýlí světoznámých značek skladem.

Eurooptik.cz značkové dioptrické brýle Dolce Gabbana a značkové sluneční brýle Dolce Gabbana online levně, Praha 9 Nad Smetankou 3.