Giorgio Armani, Frames of Life

V loňském roce představil Giorgio Armani ojedinělý projekt, ve kterém se představily sluneční brýle a dioptrické obroučky ve zcela novém světle.

Giorgio Armani vyzval umělce ze šesti nejprestižnějších filmových škol, aby natočili svoje město, zachytili jeho pohyb, energii, život v ulicích a nechali vyniknout jedinečnou krásu každého okamžiku.

Brýle z kolekce Giorgia Armaniho Frames of Life byly tím, co jednotlivé příběhy dokonale propojilo a my jsme měli možnost shlédnout spojení krásy, umění a módy v krátkých filmech. Dioptrické obroučky Armani a sluneční brýle Armani ve filmech Frames of Life vyzdvihují krásu běžných lidí, jedinečnost každodenních situací a vnášejí uměleckou tvář jinak rutinnímu okolnímu světu. Užijte si pohled na svět s brýlemi Armani a zkuste, jak se umění odrazí i ve vašem životě. Projekt Frames of Life sklidil v uměleckém světě velký úspěch, a proto pokračuje i letos a my se tak můžeme těšit na nové krátké filmy z prostředí umění a módy, které posouvají městský život na vyšší úroveň.

Pro více informací o projektu Giorgio Armani Frames of Life navštivte oficiální stránku zde: http://framesoflife.armani.com/

Značkové dioptrické brýle Armani a sluneční brýle Armani online levně na eurooptik.cz Praha 9, Nad Smetankou 3.