Dioptrické brýle

Dioptrické brýle se díky novým materiálům a díky módním návrhářům staly nejen oční pomůcka na korekci zraku, ale především se dioptrické brýle staly neodmyslitelným módním doplňkem.

Dioptrické brýle pro novou sezónu naleznete v našem e-shopu Eurooptik.cz, kde nabízíme značkové dioptrické brýle se slevou, a to brýle různých tvarů, typů a materiálů. K dispozici máte více jak 1000ks dioptrických brýlí v ceně od 2.000-3500 Kč skladem a s možností je vyzkoušet. Luxusní dioptrické brýle a značkové dioptrické obroučky můžete vybírat podle typu brýlové obruby, které se dělí na celoobruby, poloobruby a bezobroučkové brýle. Naše dioptrické brýle online můžete volit i dle materiálu, a to acetátové brýle, kovové brýle, titanové brýle či mix těchto materiálů. Další možností je dioptrické brýle vybírat podle tvaru a zde naleznete pestrou paletu tvarů jako například brýle aviator, brýle cat-eye, oversized brýle a jejich různé kombinace.

Dioptrické brýle online, které nabízíme v našem e-shopu Eurooptik.cz, můžete vybírat taktéž podle barvy, ať už se jedná o černé brýle, červené brýle či brýle žíhané tzv. tortoise (želvovina). Jedná se o barvu, která vzniká přimícháváním různých přísad do acetátu celulózy, a to zejména do hnědé barvy. Do těchto brýlových rámů se přidávají přísady, které po promíchání mají nebarevná či prosvětlená, v některých případech plně průhledná místa, a tím dioptrické brýle získávají svůj jedinečný vzhled, který je vysoce ceněn mezi zákazníky, jelikož se vzor díky ručnímu přimíchávaní neopakuje.

Dioptrické brýle nejsou jen nudná či nevzhledná optická pomůcka na korekci oční vady, mnohem více se v dnešní době hodí jako vítaný módní doplněk. Proto je velice důležité při výběru dioptrických brýlí věnovat čas ne pouze tomu, aby brýle byly levné. Dioptrické brýle mají nejen funkci pomocníka pro korekci oční vady, ale zejména jsou tím prvním, s čím se lidé při seznamování s vámi setkají, proto vybírat levné brýle je dost krátkozraké. Je dokázané, že lidé si o vás vytvoří obrázek během prvních 3-5 vteřin, kdy se s vámi potkají. Je proto důležité vypadat dobře a mít dobře padnoucí moderní značkové dioptrické brýle , pokud chcete udělat dobrý dojem. Ať už hledáte práci či chcete vypadat dobře při hledání partnera, je zásadní mít všechny detaily sladěné. V případě dioptrických brýlí byste si měli dát pozor zejména na poškrabané či jinak znehodnocené stranice (bočnice), poškrábaná brýlová skla a zejména byste si měli dát tu práci a brýle si čas od času čistit. Není nic ošklivější, než když naproti vám sedí někdo, kdo má zašpiněné dioptrické brýle a snaží se vám něco vysvětlit. Zejména u žen se očekává, že se o své dioptrické brýle budou starat, jelikož brýle a oči jsou zrcadlem duše, a tím pádem je vhodné se o jejich stav starat.

Dioptrické brýle vybíráme nejen dle módního stylu, ale zejména i podle velikosti dioptrie a oční vady. Například multifokální dioptrické brýle musí být vyšší, aby se do nich vešly zóny, které musíte v brýlové čočce mít, abyste s multifokálními brýlemi viděli. Také lehké a jemné dioptrické brýle při více jak 5 dioptriích budou velice trpět, jelikož dioptrická skla budou těžší a dioptrické rámy by tuto zátěž nemusely vydržet. Co je ovšem zásadní u denních dioptrických brýlí je, že díky módním návrhářům se za jejich nošení už nemusíte stydět. Dnešní tvary brýlí jsou přehlídkou krásných módních doplňků, které vám umožní se za brýle nestydět a nosit je hrdě bez mindráků. Ve světě je viditelný trend, kdy kontaktní čočky jsou pomalu opouštěny a i díky módním ikonám a hollywoodským celebritám již nošení brýlí není známka nedostatku, ale naopak je vnímáno jako vítaný módní doplněk, se kterým si můžete hrát, brýle můžete často střídat dle nálady a potřeby je sladit se zbytkem outfitu. Jen málo z nás má to štěstí, že bude vidět dobře a že brýle nebude nikdy v životě potřebovat. Proto není důvod se za dioptrické brýle stydět a zejména je zapotřebí se věnovat prevenci a minimálně jednou ročně si nechat oči zkontrolovat u očního lékaře. Díky nástupu internetu se změnila i dostupnost dioptrických brýlí a značek.

Oční optiky, které si vystačily s kolekcemi, které jsou mnohdy starší než oční optika sama, se musely setkat s nástupcem nové a rychlejší nabídky brýlí na internetu. Takto vlastně vnikl i náš prodej brýlí online, kdy při snaze zajistit hezké, moderní a značkové brýle jsme se setkali s omezenou nabídkou očních optik, která se za moderní ani luxusní a značkovou nemohlo považovat. V drtivé většině očních optik nabízí buď zboží německých firem, nebo rovnou brýle neznámých značek, které vznikají v Číně. Pokud hledáte luxusní značkové dioptrické brýle, pak oční optika nebude úplně to nejlepší řešení. Buď se avizovaných luxusních značek nedočkáte, nebo se jich v lepším případě dočkáte, jenže v cenách, které vám neumožní si je plně užít. Oční optiky nabízí značkové brýle, které včetně skel stojí přibližně jako týdenní dovolená za sněhem, ovšem bez brýlí. Proto jsme se v roce 2009 rozhodli začít prodávat luxusní značkové brýle levně v dostupných cenách od 2000-3500 Kč tak, abychom mohli tyto krásné brýle přiblížit co nejširšímu spektru klientů. Od začátku jsme se setkali s pozitivní reakcí našich zákazníků, kteří kromě možnosti koupit brýle online mohou využít možnost si brýle vyzkoušet v našem showroomu na Praze 9. Pokud hledáte značkové dioptrické brýle, pak už nemusíte spoléhat jen na Fokus Optik, Eiffel Optik, Vivus optik, Stingo optik či tradiční oční optiku, ale dioptrické brýle můžete v klidu vybrat na internetu a buď si je rovnou zakoupit, nebo si je přijít vyzkoušet v e-shopu Eurooptik.cz. Značkové luxusní brýle se slevou nabízíme díky tomu, že nakupujeme ve větších počtech kusů, nemusíme platit drahý nájem, marketing a vše kolem promoce si děláme sami a nevytváříme korporaci zaměstnávající neochotné prodejce či zaměstnance, které práce nebaví.

Prodej dioptrických brýlí online na Eurooptik.cz zajišťuje minimální množství zaměstnanců, a tím vám umožňujeme nákup brýlí za skvělé ceny, které jsou mnohdy o 50% levnější než v oční optice nebo jiných e-shopech. Potřebujete značkové dioptrické brýle na dálku či dioptrické brýle na blízko? Hledáte-li brýle vhodné pro multifokální skla, pak nemusíte hledat dál. Nejširší nabídka luxusních značkových brýlí na Eurooptik.cz brýle online či v našem showroomu na Praze 9. Vybírejte v klidu svého domova a zastavte se u nás a my vám pomůžeme váš nový módní doplněk nejen vybrat, ale doporučíme nejvhodnější dle vašeho módního stylu, nejnovějších módních trendů a celkově tak, aby se vás na naše brýle každý ptal a vy nás mohli doporučit dál. Spokojený zákazník je totiž naší nejlepší referencí. Pro naše zákazníky taktéž nabízíme možnost vybrané dioptrické brýle osadit dioptrickými skly dle vašeho měření od očního lékaře.

Dioptrické brýle Eurooptik.cz, to je výběr nejhezčích a nejmodernějších luxusních značkových brýlí světových značek jako je Dior, Gucci, Boss, Max Mara, Replay, Gant, Roberto Cavalli, Tom Ford, Armani, Azzaro, Dolce Gabbana aj. Vybírejte dioptrické brýle podle toho, zda vám sluší a ne podle ceny, investujete totiž do sebe a své budoucnosti a toho, jak vás vidí jiní. Více jak 1000 ks brýlí zaručuje, že si u nás dioptrické brýle vybere úplně každý. Pokud hledáte levné značkové brýle, pak eshop Eurooptik.cz brýle online je tou nejlepší volbou pro vás. Navštivte nás na adrese Nad Smetankou 3, Praha 9 a vybírejte si i vy svoji značkovou optickou pomůcku, se kterou uděláte radost nejen sobě, ale i svému okolí. Zbavte se s námi mindráku z dětství a kupte si luxusní značkové dioptrické brýle, které vám budou ostatní závidět. S dioptrickými brýlemi od Eurooptik.cz levně změníte svůj nedostatek ve vaši přednost díky krásnému doplňku, kterým jistě značkové brýle jsou.

Značkové sluneční brýle a dioptrické brýle se slevou na Eurooptik.cz Praha 9, Nad Smetankou 3.