Dioptrické brýle Burberry a sluneční brýle Burberry

Dioptrické brýle Burberry a sluneční brýle Burberry - představujeme řadu luxusních dioptrických brýlí jedné z nejvýznamnějších značek, která se již přes sto let udržuje na módní špičce a produkuje i řadu kvalitních slunečních brýlí a dioptrických brýlí.

Dioptrické brýle Burberry a sluneční brýle Burberry reprezentují krásu a eleganci britského módního domu se zaměřením na super luxusní módu a módní doplňky. Podpisovým vzorem této značky se stal vzor tartan, černo-červený krémový kostkovaný vzor, jež vtisknul značce Burberry svoji jedinečnost a zároveň se stal jedním z nejkopírovanějších prvků na světě. Značka Burberry je taktéž významná tím, že ze strany britské královny byla tomuto módnímu domu udělena garance kvality a zkušenosti ve formě titulu ""Royal Warrents"". Společnost je obchodována na burze a je jedním z tvůrců indexu FTSE 100 Index.

Módní dům Burberry byl založen v roce 1856 tehdy jednadvacetiletým Thomasem Burberrym, a to otevřením prvního obchodu v Hampshiru v Anglii. Obchod se zprvu zaměřoval na outdoor módu a v roce 1880 byl zakladatelem vyvinut voděodolný, avšak prodyšný materiál s názvem gabardén, jež si nechal v roce 1888 patentovat. Společnost Burberry je založena na tradici, což dokládá i fakt, že od roku 1891 až donedávna sídlila v jednom ze svých provozovaných obchodů v centru Londýna. V roce 1901 bylo k názvu Burberry přidáno logo jezdce na koni s kopím a latinským nápisem Prorsum, které znamená pokrok, a vznikla tak jedna ze stálic světové módy. Díky svým počinům v objevech nových materiálů se společnosti Burberry dostalo výsadního postavení při oblékání prvních polárních průzkumníků, jako byl Ronald Amundsen, první člověk, který došel na severní pól, dále Ernest Shackleton, vůdce expedice přes Antarktidu v roce 1914.

Tradiční vzorek materiálu nesoucí název ""Burberry classic check"", jímž se značka Burberry proslavila, byl poprvé použit v roce 1924, ale trvalo více než 40 let, než se dostal do povědomí miliónů zákazníků, kteří si dnes nedokáží představit svůj život bez alespoň jednoho modelu této značky - ať už se jedná o vzorek na kabátě, deštníku, peněžence či na kabelce.

Dioptrické brýle Burberry a sluneční brýle Burberry jsou snahou o sdělení bez použití slov, brýle jsou rozpoznatelné v množství značek jednak kvalitou zpracování, jednak vtisknutím svého vzorku ""classic check"", které tuto značku proslavilo v jiných odvětvích módy.

Dioptrické brýle Burberry a sluneční brýle Burberry představují sjednocení klasického a moderního stylu se zachováním jedinečnosti a tradice. Jsou výjimečné svým vzhledem, stylem a množstvím zajímavých barevných provedení, které se hodí pro všechny příležitosti. Brýle jsou určeny pro muže a ženy, kteří mají rádi jednoduché, ale důmyslné brýle, které zvýrazní obličej. Dioptrické brýle Burberry, které jsme v minulosti nabízeli, byly přehlídkou toho nejkrásnějšího, co značka Burberry reprezentuje. I v budoucnu budou brýle Burberry součástí naší nabídky, jelikož se jedná o krásné moderní brýle, které sluší velkému spektru zákazníků, a značka je velice oblíbená mezi klienty.

Dioptrické brýle dámské:

Dámské dioptrické brýle Burberry BE 1082B - 1001, Dámské dioptrické brýle Burberry BE 1092 - 1005, Dámské dioptrické obroučky Burberry BE 2042 - 3122, Dámské dioptrické obruby Burberry BE 1092 - 1013,

Pánské dioptrické brýle Burberry:

Pánské dioptrické brýle Burberry BE 2038 - 3092 (dioptrické unisex brýle), Pánské brýlové obroučky Burberry BE 2041 - 3094 Pánské brýlové obruby Burberry BE 2041 - 3107 Dioptrické brýle pánské Burberry BE 2041 – 3022

Hledáte značkové dioptrické brýle nebo značkové sluneční brýle online, pak vyzkoušejte naši nabídku na www.eurooptik.cz, jeden z největších a nejrychleji rostoucích internetových obchodů, nabízející značkové dioptrické brýle a sluneční brýle světových návrhářských značek Dior, Gucci, Armani, Dolce Gabbana, Hugo Boss, Prada, Prada sport, Miu Miu, Salvatore Ferragamo, Cerruti, Burberry, Escada, Guess, Gant, Replay, Givenchy, Cesare Paciotti, Bikkembergs, Bvlgari, Gucci, Cavalli, Police, Ray Ban, Yves Saint Laurent, Valentino, Ralph Lauren, Exalt Cycle, Les Copains, Robe Di Kappa, Joy, Police, Jaguar, Porshe Design aj. Oční optika či prodejny Grand Optical, Eiffel optic, Visus optic nebo Stingo optic nejsou jediné místo, kde lze koupit dioptrické brýle a sluneční brýle. Pokud hledáte zejména značkové luxusní brýle, pak v naší prodejní kanceláři najdete více jak 1000ks brýlí, které si můžete u nás také před nákupem prohlédnout. Veškeré nabízené zboží je 100% originál a je prodáváno v originálním balení včetně příslušenství. Adresa vzorkovny a prodejní kanceláře Eurooptik.cz Praha, Nad Smetankou 3.

Značkové dioptrické brýle a sluneční brýle levně Eurooptik.cz.