Brýle Dior uvádí na trh novinku: módní brýle, které jsou horkou novinkou na všech módních přehlídkách!

Luxusní sluneční brýle Dior představily úžasnou novou kolekci a designové brýle, jež nás naprosto nadchly.

Řeč je o nejnovější řadě slunečních a dioptrických brýlí My Dior So Real. Jejich hlavní devizou není jen nadčasový design slunečních brýlí, který vychází z posledních módních trendů, a dokonalé a kvalitní ruční zpracování, které zajišťuje italská společnost Safilo. Sluneční brýle Dior a dioptrické brýle My Dior So Real strčí jakékoli jiné značkové brýle do kapsy tím, že do jejich designu můžete zasáhnout i vy jako zákazník, a to zcela zásadně.

Sluneční brýle Dior umožňují volbu skel mezi zrcadlovými, polo zrcadlovými či zrcadlovými ve dvou různých barevných kombinacích. Dále si můžete zvolit barvu acetátové výplně poloobruby mezi transparentní, námořnickou modrou, želvovinovou a černou. Brýle Dior My Dior So Real mají kovovou očnici, která se nabízí v klasických barvách stříbrné a zlaté či růžového, modrého a černého kovu. Tyto luxusní sluneční brýle mají stranice z acetátu celulózy, který se objevuje i na přední straně a barevně odpovídá výběru, tedy bílá, námořnická modrá, želvovinová hnědá a černá. Dior brýle jsou dovedené k dokonalosti, takže si můžete zvolit dokonce i barvu nosníků mezi transparentní, modrou či růžovou. A aby toho nebylo málo, brýle Dior nabízí zcela ojedinělou možnost sluneční a dioptrické brýle originálně doplnit svým osobitým heslem o 18 znacích. Vedle nápisu na My Dior So Real na vnitřní straně levé bočnice si tak můžete nechat vygravírovat svoje vlastní heslo, název či jméno.

Brýle Dior jsou krásným módním doplňkem a s těmito brýlemi budete mít jistotu, že budou zcela originální a jen dle vašeho návrhu. Pokud vás brýle Dior zaujaly, pak je na stránkách výrobce můžete pořídit za 465 Liber včetně gravírování originálního nápisu. Vysokou cenu brýlí zde kompenzuje naprosto dokonalý design, nápaditost a originalita každého kusu. Společnost Safilo, která pro značku Dior vyrábí a prodává sluneční brýle Dior a dioptrické brýle Dior, je jednou z největších společností zabývající se výrobou a designem. Společnost vyrábí brýle pro více jak 40 světových návrhářů a módních ikon jako jsou brýle Gucci, brýle Marc Jacobs, brýle Fendi, brýle Hugo Boss, brýle Tommy Hilfiger, brýle Max Mara, brýle Celine a jiné. Dioptrické brýle a sluneční brýle vyráběné společností Safilo patří ke špičce módních brýlí, které každoročně udávají módní trendy.

Dioptrické brýle Gucci a dioptrické brýle Dior, které jsou zahrnuty v portfoliu Safilo, jsou jedny z nejvíce kopírovaných značek výrobci z Číny. Nicméně dioptrické brýle od značky Safilo jsou jednoduše identifikovatelné svou kvalitou zpracování a špičkovými materiály; v tomto případě pozná padělané brýle i laik.

Značkové sluneční brýle Dior, které nabízíme v našem e-shopu Eurooptik.cz, jsou tím nejkrásnějším, co značkové brýle nabízí. Každoročně vybíráme jen ty nejhezčí a nejzajímavější sluneční brýle se slevou oproti cenám v očních optikách. Naším cílem je přiblížit co nejširšímu spektru zákazníků krásné sluneční brýle značek Dior, Gucci, Boss, Max Mara aj. Tak neváhejte a vybírejte z naší nabídky slunečních brýlí online.

Značkové dioptrické brýle Dior a sluneční brýle Dior se slevou naleznete na Eurooptik.cz