Brýle, které vás udělají mladší

značkové dioptrické brýleznačkové brýlové obruby či značkové sluneční brýle nemusí být nudné a nutně vás zaškatulkovat do určité věkové skupiny.

Možná máte pocit, že brýle vás dělají zbytečně starší, a nemusíte být daleko od pravdy. Dioptrické brýle nosí řada z nás celý život a možná jste zvyklí na určitý typ obrub, ale ruku na srdce: pokud vyhledáváte stále stejné brýle, které se nosily ještě za Gustava Husáka, tak je na čase se sebou něco udělat a minimálně si přečíst následující fakta a tipy:

1. Dioptrické brýle mohou být skvělým nástrojem, jak každý den překvapit a i po čtyřicítce vypadat stále mladě a šik.

2. Nabídka dioptrických brýlí a slunečních brýlí od světových návrhářů je velice široká a pestrá, takže si může vybrat každý přesně ten typ brýlí, který vyhovuje vkusu nositele, tvaru obličeje a zároveň i potřebám na komfortní a pohodlné nošení.

Prohlédněte si i vy tipy z kolekcí Eurooptik.cz návrhářských brýlí a zvolte si dioptrické brýle či sluneční brýle, v kterých rozhodně nebudete působit usedle a staromódně.

Tip 1: Vyzkoušejte značkové dioptrické brýle v nádherných pastelových barvách. Oproti klasickým černým brýlím, které působí dominantněji na obličeji, zvýrazní jemné barvy vaši skutečnou barvu očí, které budou výraznější, a váš obličej bude působit veseleji.

Luxusní dioptrické brýle Gucci GG3133 255

Dioptrické brýle Gucci GG3133 255

Tip 2: Pokud máte oválný štíhlý obličej, můžete si dovolit značkové dioptrické brýle výraznějšího obdélníkového tvaru s širší obrubou. Celkově se tak vyváží jednotlivé proporce vašeho obličeje a dosáhnete klasického a konzervativnějšího vzhledu, který můžete oživit zajímavým barevným zpracováním acetátu či zdobením na stranicích.

Značkové dioptrické brýle Michael Kors MK842 240

Značkové dioptrické brýle Michael Kors MK842 240

Tip 3: značkové dioptrické brýle s oválnými okraji budou skvěle slušet všem ženám s čtvercovým obličejem. Pro lepší představu si vybavte Demi Moore, která působí v klasických černých brýlích v oválném tvaru velmi sexy a tak trochu uličnicky. Skvělé jsou také pro černovlásky, jejichž tmavé oči nádherně vyniknou. A nezapomeňte, že oči jsou v komunikaci s ostatními to nejdůležitější!

Značkové dioptrické brýle Raplay RY047V 01

Luxusní dioptrické brýle Replay RY047

Tip 4: Buďte cool! Jestli nechcete prvoplánově vystupovat z davu a raději stále volíte decentnější dioptrické brýle, zkuste tyto retro kulaté kovové obroučky. Tyto brýle dají vyniknout vašim oříškově hnědým očím, aniž byste působili příliš usedle.

Retro kulaté dioptrické brýle Benetton BE472 01

Retro kulaté dioptrické brýle Benetton

Tip 5: Zvýrazněte svoje lícní kosti s brýlemi v kočičím tvaru. Širokou nabídku naleznete u značek Guess nebo brýle Escada. Značkové dioptrické brýle ve tvaru kočičích očí působí jako face-lift pro obličej a lícní kosti pak více vyniknou. Kočičí oči si zamilují všechny ženy, které se zajímají o módu a módní trendy.

Značkové dioptrické brýle Guess GU2257 TO

Značkové dioptrické brýle Guess GU2257 TO

Tip 6: Aviator značkové sluneční brýle jsou klasikou, která by neměla chybět v kabelce žádné ženy. Zkuste luxusní zlatou barvu slunečních brýlí s elegantními hnědými skly. Oproti ostatním nevyjdou z módy a budou se vám hodit ke všemu.

Značkové sluneční brýle Just Cavalli JC400S 28F

Značkové sluneční brýle Just Cavalli JC400S 28F

Tip 7: Značkové sluneční brýle v retro kočičím stylu a ještě bílé barvě jsou jedinečnou volbou pro dovolenou u moře. Zkombinujte je s elegantním kloboukem, plážovou taškou a plavkami v námořnické modré a budete hvězdou letní dovolené.

Značkové sluneční brýle Laura Biagiotti LB720S C29

Značkové sluneční brýle Laura Biagiotti

Tip 8: Značkové sluneční brýle typu Wayfarer jsou stálicí módních přehlídek již několik sezón. Jejich oblíbenost je opodstatněná: brýle wayfarer vám poskytnou pohodlí při každodenním nošení ve městě a zároveň díky většímu tvaru dostatečně ochrání váš zrak. Nemusíte se tak bát, že vám po letní sezóně přibydou další vrásky v oblasti očí.

Značkové sluneční brýle Hugo Boss 0141 wayfarer

Značkové sluneční brýle Hugo Boss 0141 wayfarer

Tip 9: Značkové sluneční brýle větších rozměrů, tzv. „oversized“, jsou volbou pro odvážnější, nicméně mají řadu předností. Kromě perfektní ochrany proti slunečnímu záření se postarají o větší komfort a skryjí vás před přímými paprsky slunečního záření, které díky většímu tvaru brýlí kopírujících obličej neproniknou k vašim očím.

Značkové sluneční brýle Max Mara 4/S

Značkové sluneční brýle Max Mara 4S

Tip 10: Značkové sluneční brýle v barvě želvoviny jsou známkou luxusu a docílíte s nimi glamour look. Slušet budou zejména světlovláskám a blondýnkám, nepůsobí totiž tak tvrdě a zároveň zvýrazní krásně opálenou pleť. Brýle v želvovinové barvě se dokonale kombinují se zlatými šperky, takže atraktivní vzhled je v tomto případě 100% jistotou.

Značkové sluneční brýle Giorgio Armani GA433S

Značkové sluneční brýle Giorgio Armani GA 433S

Eurooptik.cz značkové dioptrické brýle a sluneční brýle levně.