Dioptrické brýle bez dioptrií – jak na to?

Dioptrické brýle bez dioptrií nejsou nic tak výjimečného a složitého na pořízení.

Dioptrické brýle bez dioptrií či dioptrických skel se začaly objevovat v sezóně 2011/12 jako nový módní trend, kterým je nosit dioptrické brýle jako módní doplněk i pro zákazníky, které netrápí žádná vada zraku. Dioptrické brýle bez dioptrií jdou ruku v ruce s trendem módních návrhářů vyrábět brýle jako módní doplněk a nejen zdravotní pomůcku.

"Výrobci luxusních a módních brýlí pomohli zbořit mýtus ošklivosti dioptrických brýlí. Díky trendu nosit dioptrické brýle bez dioptrií už nemusíte dioptrické brýle vnímat jako handicap"

Výrobci luxusních a značkových brýlí, kteří dlouhou dobu vytvářeli módní sluneční brýle a nechávali značkové dioptrické brýle jen jako optickou pomůcku, se nově právem soustředili na to, aby se dioptrické brýle staly módním doplňkem. Do tohoto trendu se vložila větší část celebrit, která prokazatelně brýle běžně nenosí a nepotřebuje korekci zraku. Vznikl tím nový trend nosit dioptrické brýle bez dioptrií jako módní doplněk a klienti chtějí stále více nosit dioptrické brýle bez dioptrií.

„Sluneční brýle se nosí většinou v průběhu letní sezóny, zatímco dioptrické brýle máte na sobě neustále a změnu image můžete docílit jednoduchou změnou a střídáním dioptrických brýlí dle nálady a oblečení.“

Dioptrické brýle bez dioptrií vám umožňují nosit brýle jako módní doplněk, i když žádnou oční vadu nemáte.

Dioptrické brýle bez dioptrií jsou jedinečným nástrojem, jak změnit náhled na svoji osobu a dle příležitosti dodat sobě přísnější či naopak příjemnější vzhled, a to jen jednoduchou výměnou brýlových obroučků za jiné. Díky tomuto se značkové dioptrické brýle bez dioptrií staly důležitým prvkem všech módních luxusních módních domů a přehlídek a nevědomky tak pomáhají padnout veliké tabu, kterým je, že dioptrické brýle jsou jen ošklivý doplněk, za který se lidé často stydí a mají z něj mindrák.

„Začněte luxusní a značkové dioptrické brýle vnímat jako módní doplněk, který má schopnost měnit vaši image pouhou změnou brýlové obruby.“

Máte-li zájem nosit brýle jako módní doplněk a nemáte žádnou oční vadu, stačí si luxusní a značkové dioptrické brýle a brýlové obruby vybrat v eshopu Eurooptik.cz, kde nabízíme nejširší sortiment luxusních brýlových obrub, a zastavit se u nás. Dioptrické brýle bez dioptrií osadíme nedioptrickým sklem se stejnými vlastnostmi, jako mají běžná dioptrická skla, tj. osadíme brýle kvalitní čočkou bez dioptrií, která obsahuje UV filtr, 7násobnou antireflexní vrstvu, hydrofobní úpravu a PC vrstvu.

„Brýle bez dioptrií jsou s Eurooptik.cz jednoduchou záležitostí. Vyberte si z více jak 1000ks módních brýlových obrub a my vám je osadíme nedioptrickou čočkou.“

Pozor, zakoupené dioptrické brýle se nenosí s plastovým sklem, který je v brýlích osazen při koupi, jelikož se jedná pouze o dočasnou fólii, která nemá žádné vlastnosti standardní brýlové čočky a nemá schopnost držet tvar brýlové obruby. Jedná se o plastovou výplň, která neobsahuje žádné tvrzení, takže se snadno poškrábe, a už vůbec ne výše uvedené vrstvy antireflexu apod. Navíc ve většině případů mají značkové brýle na původních plastových fóliích nápis výrobce Dior, Gucci, Prada aj., takže pokud byste si v brýlích nechali původní výplň, budete spíš působit za blázna než módního guru :).

Změňte svou image pomocí dioptrických obrouček bez dioptrických skel. Překvapíte vaše okolí a vyženete nudu ze svého šatníku, protože svoji vizáž budete měnit každý den. Eurooptik.cz vám poradí, jak vybrat ty nejlepší módní dioptrické brýle pro vaši image.

Eurooptik.cz značkové dioptrické brýle a sluneční brýle levně.