Hledáte funkční a zároveň hezké pánské brýle a brýlové obruby?

Zkuste brýle značky Timberland! Dioptrické obruby a obroučky Timberland splní všechna očekávání většiny mužského pokolení.

pánské obruby Timberland

Pánské dioptrické brýle a dioptrické obruby by podle českých zákazníků měly nejen dobře vypadat, ale zároveň by měly nabídnout potřebné funkční vlastnosti: pánské brýlové obruby musí být pohodlné, z odolných a inovativních materiálů, neotřelé, ale ne příliš výstřední.

Pokud se pánové u svých dioptrických obrub odvážou, většinou se jejich odvaha odráží v zajímavých barvách, ale excentrické kulaté tvary silnějších plastových obrub, jež jsou v současnosti top u italských návrhářů, u nich neuspějí.

Pánské brýlové obruby Timberland pro ně nabízí klasické pánské dioptrické obroučky v decentních barvách černé, hnědé, modré či červené a zaujme především pohodlím, které ke správně zvoleným dioptrickým brýlím patří.

Funkční pánské brýlové obruby Timberland se stanou reprezentativním kouskem v šatníku každého aktivního muže, který ví, co chce a má rád pohodlí. Pánské brýle Timberland jsou vytvořeny v naprostém souladu s celou kolekcí oblečení Timberland, obuvi Timberland a doplňků včetně hodinek Timberland, a pokud víte, že vám tato značka vyhovuje, vyzkoušejte nyní i novinku našeho eshopu, značkové brýle Timberland.

Outdoorové vybavení Timberland skvěle doplníte o pánské dioptrické obroučky, které vynikají svou funkčností zajišťující pohodlí po celý den!

Pánské brýlové obruby Timberland v eshopu Eurooptik.cz

vice zde