Jak se vyrábí značkové dioptrické brýle

Značkové dioptrické brýle jsou fenomén, který nás naplňuje a který v posledních několika letech získává stále více na významu.

Značkové dioptrické brýle i díky hollywoodským celebritám stále více neznamenají pouze prostředek pro korekci zraku, ale dostávají se do popředí jako módní detail a doplněk. Jak vznikají značkové dioptrické brýle, které nám přináší tolik radosti? Kdo řeší, jak budou zdobené, kolik krystalů Swarovski bude použito, v jakých barevných kombinacích? To vše je otázka spolupráce výrobce a dané značky, pro kterou se značkové dioptrické brýle vyrobí.

Značkové dioptrické brýle, tj. jejich větší část, zajišťuje několik málo společností, jež si udržují primární pozici již několik desítek let. Jedná se o společnosti Safilo, Luxottica, Marcolin, Marchon a Allison, které zajišťují výrobu a design zhruba 90% trhu značkových brýlí.

Pokud vezmeme druhého největšího z nich, společnost Safilo, jež vyrábí značkové dioptrické brýle a značkové sluneční brýle Dior, brýle Jimmy Choo, brýle Fendi, brýle Gucci, brýle Max Mara, brýle Givenchy, brýle Hugo Boss, brýle Bobbi Brown, brýle Fossil, Brýle Tommy Hilfiger, brýle Marc Jacobs, brýle Pierre Cardin aj. - ať už v licenci anebo vlastní řady značek Safilo, Carrera, Oxydo, Polaroid a Smith Optic - tak se jedná o společnost, která již více než 75 let vyrábí a designuje značkové dioptrické brýle a luxusní sluneční brýle.

V současné době pro společnost pracuje více jak 150 návrhářů, kteří ročně vyprodukují neuvěřitelný počet 3000 modelů brýlí.

znackove-bryle-eurooptik-praha-9-canvas znackove-bryle-online-eurooptik-praha-9

Jak to funguje v praxi? Návrhář společnosti Safilo, inspirovaný módními trendy či přímo určující módní trend pro danou sezónu, navrhne značkové dioptrické brýle, značkové obroučky a značkové sluneční brýle v určitém počtu. Jeho hlavním partnerem při navrhování a hlavně při výběru modelů, které ponesou jméno značky, je návrhář dané značky (např. Gucci dlouhodobě reprezentoval návrhář nejen pánské módy Tom Ford).

Vybrané značkové dioptrické brýle jsou doplněny o styl, logo a barevné kombinace, pouzdra, krabice a neméně důležitou doplňující marketingovou kampaň, kterou právě třeba Gucci pro daný rok přestavuje, a následně jsou návrhy zaslány do továren v Itálii, kde jsou značkové dioptrické brýle vyrobeny a rozesílány do prodejní sítě.

znackove-bryle-eshop-praha luxusni-bryle-eshop-eurooptik-praha-9-optika

Společnost Safilo je zastoupena ve více jak 130 zemích a značkové dioptrické brýle a luxusní sluneční brýle tohoto výrobce zakoupíte na více jak 80 tisících prodejních místech v celém světě.

I na našem e-shopu Eurooptik.cz značkové brýle levně se můžete setkat s tím nejkrásnějším a nejkvalitnějším, co společnost Safilo pro luxusní módní brandy navrhuje a produkuje.

E-shop Eurooptik.cz nabízí od roku 2009 nejširší a stálou nabídku značkových brýlových obrub v cenách o 40-60% nižší, než naleznete v očních optikách, pokud vůbec na tyto značky narazíte ve vaší oční optice. Naším zájmem je přinést krásné a moderní značkové brýle všem zákazníkům, kteří mají vadu zraku a brýle nosí.

Bojujeme proti šedi a nabídce nekvalitních a neznačkových plastových čínských brýlí, které v očních optikách pořídíte dráž než námi nabízené kvalitní a značkové dioptrické brýle vyrobené z acetátu celulózy, jež vypadají úžasně.

Eurooptik.cz značkové dioptrické a sluneční brýle levně.