V roce 2009 jsme se rozhodli pořídit si pro sebe nové dioptrické brýle a obroučky. Stačil pouhý dotek, abychom zjistili, že je obrovský rozdíl mezi drahými značkovými brýlemi a levnějšími brýlemi. Značkové dioptrické brýle byly jednoduše hezčí, vyrobené z lepších a kvalitnějších materiálů a vypadaly mnohem více sofistikovaně než ty ostatní, kterých byla většina. Bylo celkem jedno, jestli jsou to dioptrické brýle značky Dior, Gucci či jiné a ani jsme příliš neřešili výrobní proces či materiály, nicméně jediný pohled stačil na to, aby člověk poznal, které brýle jsou výrazně kvalitnější a nesou lepší vlastnosti (krátce nato jsme poznali dioptrické brýle z acetátu a zajímavý příběh, který za dioptrickými brýlemi stojí).

Od té chvíle jsme si značkové brýle jednoduše zamilovali a ptali se sami sebe, proč jsou značkové brýle v běžných obchodech tak drahé a jestli je nějaká možnost je prodávat levněji?

A v ten samý moment se zrodila myšlenka prodávat značkové dioptrické brýle za přijatelné ceny online. Uvědomujeme si, že snížením nákladů (nevlastníme obchodní prostory, nepracujeme s velkým množstvím zaměstnanců a většinu záležitostí vyřídíme vlastními silami) a nabídnutím perfektních zákaznických služeb můžeme udělat radost z vysoce kvalitních a krásných designových brýlí širokému spektru zákazníků. Naši zákazníci se vyznají v módě a módních trendech a vědí, jak vytěžit z kvality a krásy dioptrických brýlí to nejlepší.

Samozřejmě jsou na trhu i jiné kvalitní či levnější značky brýlí a jejich výrobci, nicméně proč si pořizovat „kopie“, když si můžete pořídit dámské a pánské designové značkové brýle a obroučky za podobnou cenu?