Brýle na obchodní jednání a pracovní schůzky? U nás žádný problém. Dioptrické brýle pro každodenní nošení, které vám dodají šmrnc, se stanou dokonalým módním doplňkem pro reprezentaci a u obchodních partnerů a spolupracovníků vzbudíte dostatečný respekt.

Pro pracovní setkání jsou vždy vhodnější decentnější dioptrické brýle bez příliš okázalého zdobení a extrémních barev či tvarů. Pokud máte na sobě decentní oblek či klasický kostým jednoduché barevnosti, pak si můžete dovolit barevnější a výraznější brýle, ale pokud chcete mít v šatníku klasické brýle, o kterých nebudete muset každé ráno přemýšlet, jestli se vám hodí ke košili či halence, pak zvolte raději klasické černé, hnědé či šedé brýle.

Co se týče tvarů, vhodné jsou obdélníkové obroučky, které vybírejte tak, aby vám bylo dostatečně vidět do očí (některé menší tvary obzvláště tmavých brýlí překrývají částečně horní víčko a pro kontakt s ostatními je pohled do očí důležitý). Inspiraci hledejte u značek Gucci, Prada, Burberry nebo Ray Ban, které nabízejí dioptrické obroučky zdobené maximálně logem výrobce na stranici a v decentních barvách. Jedná se o dioptrické brýle, které vypadají moderně a šik, hodí se pro většinu příležitostí a vynikají vysokou kvalitou zpracování.