Vrtané brýle levně Eurooptik.cz

Vrtané brýle jsou optimálním řešením, pokud hledáte decentní dioptrické brýle, případně máte problém najít vhodnou šířku brýlových obrub.Jsou také častou volbou zákazníků, kteří nechtějí být omezováni ve výhledu rámem brýlí.

Vrtané dioptrické brýle a vrtané brýlové obruby představují samostatnou kategorii dioptrických brýlí a nabízí optimální variantu pro všechny, kdo jednak nechtějí mít výrazné brýle, které by na sebe příliš upozorňovaly, a jednak pro ty, kdo marně hledají dioptrické brýle správné velikosti a tvaru, jež by odpovídal konturám obličeje.

„Vrtané dioptrické brýle jsou skvělým řešením pro všechny, kdo mají problém najít vhodnou velikost brýlových obrub.“

Vrtané brýle, bezobroučkové brýle nebo také bezrámové brýle mají totiž velkou přednost v tom, že umožňují upravit tvar a velikost skel přesně dle požadavků zákazníka. Pokud by vám běžný tvar dioptrických brýlí byl malý, stačí u bezobroučkových brýlí přidat i několik milimetrů na šířku či výšku dioptrických skel a problém je vyřešen.

„Vrtané brýle a vrtané brýlové obruby si můžete upravit dle vlastních požadavků na šířku skla, výšku skla a celkové šířky brýlových obrub.“

Vrtané brýle je vždy nutné osadit speciálními dioptrickými skly pro vrtané brýle, které jsou podstatně odolnější při zpracování a pružnější, takže nehrozí jejich poškození při pádu či při samotném nošení a neodštípnou se. To je jeden z důležitých faktorů, kterého se zákazníci často mylně obávají a vrtané brýle proto nezvažují jako jednu z variant brýlí, které by mohly být pro ně vhodné.

„Vrtané dioptrické brýle se osazují speciálním dioptrickým sklem přímo určeným k vysoké zátěži a odolným proti prasknutí či poškození.“

Opak je tedy pravdou, a pokud byste chtěli nosit brýle, které nebudou vyloženě módním výstřelkem, ale spíše vkusným doplňkem, který se snadno kombinuje s ostatními prvky vašeho šatníku, pak neváhejte a pořiďte si vrtané dioptrické brýle.

Nabídka vrtaných brýlí je široká jak pro pánské vrtané brýle, tak i dámské vrtané brýle. Z nejznámějších světových značek vám můžeme doporučit velmi oblíbené pánské vrtané brýle Gant, vrtané brýle Guess či vrtané brýle Gianfranco Ferré a dámské vrtané obroučky Roberto Cavalli, Guess a Ferré, které oplývají zajímavými stranicemi doplňujícími nevýraznou přední část vrtaných očnic o krásné barvy prvotřídního acetátu celulózy či vkusně zdobené kovové prvky.

Krásné značkové vrtané dioptrické brýle levně zakoupíte jedině v e-shopu Eurooptik.cz.