Oční optika a brýle online z e-shopu

Oční optika musí zažít obrození a jít vstříc nejen novým technologiím, ale i začít nabízet moderní brýle a brýlové obroučky, jinak většina jejich zákazníků začne nosit kontaktní čočky.

Tak jako nabízené značkové dioptrické brýle online se neustále mění, tak i oční optika by měla přestat být místem, kde za pár odborných slov většinou v latinském jazyce zaplatíte vysoký obnos a kde se nabízí nevzhledné dioptrické brýle značek „Made in China“, nebo naopak vysoce technologické, ale drahé značkové brýle, jejichž cena se rovná dovolené s rodinou. V případě, že se tak nestane, tak dioptrické brýle online nabízené stále ve větším objemu převálcují oční optiky a jejich podíl bude růst každým rokem. Již dnes existuje velice silná konkurence e-shopů nabízející brýle online a dále přibývají online oční optiky, které ovšem nepochopily princip online prodeje.

Oční optika musí být především místem, kde vám pomůžou a poradí nejen vhodné technické řešení pro vaše oči, ale zejména pomůžou při odborném výběru dioptrických brýlí vzhledem k vašemu módnímu stylu a příležitostem, při kterých budete brýle nosit tak, aby doplnily váš styl. V praxi se ovšem v oční optice ještě stále občas setkáte s lidmi, kteří často zaspali dobu, a více než vaše potřeby řeší, zda se dioptrické brýle či brýlové obroučky, které vám prodali, nevrátí na reklamaci. Ovšem bylo by vhodné, aby v případě, že vám má někdo poradit o módě a stylu a jaké značkové dioptrické brýle se nosí, to byl člověk, který má v módě přehled. Zhruba stejně tak jako se nenecháváme stříhat od někoho, kdo sám na sobě předvádí „psí kusy“ nebo si nenecháváme opravit zuby od zubaře, který má sám zuby křivé a očividně bez péče, ani brýle, které jsou módním doplňkem, by vám neměl doporučovat někdo, kdo nemá o módě přehled. O nějaké módní radě v oční optice nemůže být občas ani řeč, zákazník si už podle samotného vzhledu očních optik může udělat snadno představu o módním poradenství, které ho čeká.

Brýle online naopak mají jasnou výhodu již od začátku. Pokud hledáte dioptrické brýle, pak není nic jednodušší, než si zadat do prohlížeče značkové dioptrické brýle a projít si nabídky dle vašich požadavků, představ a cenových možností. Pokud hledáte brýle online nebo nakupujete z e-shopu brýle, i zde je zapotřebí opatrnosti, jelikož různých podnikavců je všude plno. Jak poznáte dobry e-shop nabízející brýle online? Nejlepším znamením je, pokud má online brýle skladem, pokud se mu dovoláte a máte možnost si vybrané brýle online jité vyzkoušet. Dále je dobré, aby se jednalo o firmu či jednotlivce, který má jméno či příjmení a bude co nejméně anonymní. Dobrá indicie je i to, zda za zboží musíte platit předem, či je na dobírku, i když na obranu prodávajícího je výhodnější platba předem, jelikož má pak jistotu, že si zákazník zboží opravdu vyzvedne a objednávku opravdu myslí vážně. Prodejce brýlí online pak nemusí řešit ušlé náklady na poštovné, o které poměrně často přichází. Musíme si uvědomit, že i v případě e-shopu se jedná o podnikání jako každé jiné. Proto posílat značkové dioptrické brýle, na které nikdo nečeká nebo si to těsně po objednávce rozmyslí, aniž by to oznámil prodejci, nutí všechny e-shopy hledat způsob, jak se zbytečným nákladům vyhnout, a tím je zřejmě jen jediná možnost nechat si za zboží zaplatit předem tak jako v zahraničí.

Oční optika je u nás více přehlídkou drahých dioptrických skel nabízející levné brýle nebo naopak zbytečně předražené značkové brýle a obroučky, než celkové poradenství o stylu a požadavcích zákazníka, který chce vypadat dobře. Zároveň se snaží klást mnohem vetší důraz na oční vadu a méně na váš vzhled. A vzhledem k tomu, že zákazník má většinou z nošení brýlí vetší či menší mindrák, je zapotřebí mu při výběru vhodných moderních dioptrických obrub pomoci. Bohužel české oční optiky jsou stále o krok pozadu oproti zahraničí, co se týče nabídky značkových brýlí a nových kolekcí. My se často setkáváme s tím, že za námi přijdou zákazníci, kteří by rádi vyzkoušeli nejnovější trendy, které značkové brýle nabízí, ale v běžné oční optice je nemohou sehnat nebo jsou za příliš vysokou cenu. Situace je pak donutí hledat vybrané brýle online na internetu, což je přivede až k nám. Druhá skupina zákazníků jsou ti, kteří už vyzkoušeli naše služby a pravidelně se k nám vrací, aniž by zkoušeli, jestli se české oční optiky zlepšily. U nás mají jistotu vždy nových kolekcí, které pravidelně doplňujeme o nejnovější trendy značkové brýle. Těší nás, že většina našich zákazníků opakovaně říká stále to stejné: ""Navštívili jsme oční optiku či oční optiky, ale nabídka moderních brýlí je zcela nezajímavá či nedostatečná. Nakonec jsme se podívali na brýle online a našli vaše stránky, které nás zcela uchvátily ať už cenou za brýle, tak jejich rozsahem."" Víme, že máme co nabídnout našim zákazníkům a že oproti oční optice jsme vhodnou alternativou a řešením. Je to potvrzení, že náš koncept prodeje a sortiment jsou zcela jedinečné na trhu a obstojí i v konkurenci, kterou nabízí kamenná oční optika. Zaměřujeme se na náročnější zákazníky, kteří mají rádi brýle a vidí je jako módní doplněk. Česká populace často přehlíží módní trendy, zejména lidé starší generace jsou uzavření v bludném kruhu stejných kovových obrub, které nabízejí prodejny Kaufland, Lidl či drogerie Rossmann a DM drogerie. Naopak mladí zákazníci vyhledávají brýle online stále častěji, zajímají se o značkové brýle a chtějí nové trendy, což je pro nás velkou motivací, protože jim máme co nabídnout.

Online oční optika nabízí moderní zboží a ve většině případů značkové dioptrické brýle, dioptrické obroučky a dioptrické brýlové obruby za stejné ceny, za které klasická oční optika prodává své brýle značek, které nejsou ani známé, ani prestižní. Důkazem toho je, že moderní dioptrické brýle a návrhářské obroučky nabízí minimum kamenných očních optik a naopak vaše místní oční optika prodává sortiment nezajímavých obroučků a brýlí zcela neznámých výrobců.

Naším cílem je nabízet to nejlepší a nejzajímavější, co značkové dioptrické brýle nabízí ve svých kolekcích. U nás nečekejte oční optiku, ale místo, kde si vyberete krásné, moderní a značkové dioptrické brýle a brýlové obroučky. Nenabízíme ani nemáme zařízení na měření očí, ale určitě vám můžeme doporučit spolehlivého očního lékaře a optometristu, pokud potřebujete oči změřit a vystavit předpis na brýle. U nás nabízíme a budeme nabízet jen značkové dámské obruby a značkové pánské obruby světoznámých značek, protože nás baví móda a záleží nám na tom, jak vypadáte. Jsme připraveni vám poradit s ohledem na váš status, povolání, celkový styl oblékání.

Brýle jsou pro nás především módní doplněk. Proto zákazníka nenutíme pořizovat si u nás i dioptrická skla, nemáme nejlevnější brýle ani nejlevnější dioptrická skla. Nabízíme však řešení pro každého, kdo nosí brýle a chce v nich vypadat skvěle. Díky tomu, že máme možnost si u dodavatelů v Itálii vybrat jen brýle, které se nám líbí, tak u nás vždy najdete zajímavé brýle, které se do místních optik dostanou za pár let. Pokud vás nabídka vaší místní oční optiky nezaujala, zkuste Eurooptik.cz, značkové dioptrické brýle a sluneční brýle levně. V případě, že si u nás značkové dioptrické brýle online vyberete, zprostředkujeme vám osazení dioptrickými skly od společnosti, která patří v České republice ke špičce a jednoho z největších dodavatelů dioptrických čoček a dioptrických skel. Výhodou jistě je i to, že brýle obdržíte buď ještě týž den či nejpozději do 24 hodin, to vše na základě vašeho předpisu.

Eurooptik.cz – brýle online a online optika jinak