Dioptrické brýle Givenchy novinka na Eurooptik.cz

Dioptrické brýle Givenchy mají jedinečnou vlastnost udělat každou ženu krásnou a každého muže proměnit v dokonalého elegantního a šarmantního gentlemana.

Dioptrické brýle Givenchy a brýlové obruby Givenchy nabízejí poslední módní trendy z pařížských ulic a reprezentují vysokou a uhlazenou eleganci skloubenou s nejlepší kvalitou materiálů. Díky našim kontaktům přímo z Francie se nám podařilo obohatit zboží v e-shopu Eurooptik.cz o tyto jedinečné dioptricke brýle Givenchy se slevou 30-60%.

Brýlové obruby na dioptrické brýle Givenchy patři k tomu nejlepšímu, co si můžete na trhu luxusních dámských a pánských brýlí pořídit a reprezentují v pravém smyslu slova módní doplněk, který každému napoví, že se v módních trendech vyznáte. 

Dámské dioptrické brýle Givenchy představují širkou paletu nádherných barev a tvarů. Dámské dioptrické brýle Givenchy pro letošní kolekci nabízí vysoce kvalitni brýlové obruby, mezi nimiž nechybí luxusní a velmi oblíbené krémové stranice v kombinaci se zlatou a nádherné brýlové obruby Givenchy v želvovinové barvě. Koupit brýle můžete ale samozřejmě i klasické elegantní černé dioptrické brýle a brýlové obruby Givenchy s tradičním logem Givenchy na stranici.

Pánské dioptrické brýle Givenchy ocení hlavně muži, kteří si zakládají na kvalitě a moderním designu a chtějí dobře vypadat v zaměstnání i ve volném čase. Máte-li pocit, že jsou vaše současné dioptrické obroučky už okoukané a nudné, pak nahlédněte do naší nabídky brýlí Givenchy. Pánské dioptrické brýle Givenchy jsou zkrátka brýlové obruby, které reprezentují vaši krásu a díky kterým se budete cítit skvěle.

Dioptrické brýle Givenchy mají tak jako samotná značka Givenchy dlouholetou historii, která sahá již do roku 1952, kdy byla ve Francii založena Hubertem de Givenchy. Hubert de Givenchy se zaměřil na luxusní dámskou a pánskou módu, která byla oslavou ženskosti a pravé francouzské elegance. Velice záhy si vytvořil portfolio slavných klientů a zákaznic z řad hollywoodských hereček a zpěvaček, mezi nimiž nechyběla Greta Garbo, Marlene Dietrich či Elizabeth Taylor. V současnosti vede značku Givenchy Ricardo Tisci, který dokonale přenesl svůj umělecký talent a nadání do kreativních návrhů dioptrických brýlí Givenchy a nezůstává nic dlužen historii slavné značky.

Značkové dioptrické brýle Givenchy v naší nabídce naleznete mimo jiné v těchto barevných kombinacích a provedeních:

Dámské dioptrické brýle Givenchy VGV833 0AN5

Dámské dioptzrické brýle Givenchy VGV 833 0AN5

Dámské dioptrické brýle a brýlové obruby Givenchy VGV887 06K6

Brýle Givenchy VGV 887 06K6

Dámské brýlové obruby a brýle Givenchy VGV863 09QQ

Dioptrické dámské Brýle Givenchy VGV 863 09QQ

Dámské dioptrické brýle Givenchy VGV831 OZ34

Dámské dioptrické brýle Givenchy VGV 831 0Z34

Černé dámské dioptrické brýlové obruby Givenchy VGV887 0700

Černe dámské dioptrické Brýle Givenchy VGV 887 0700

Dámské půlené dioptrické brýlové oburuby Givenchy VGVA25 0A25

Dámské pulené dioptrické brýle Givenchy VGV A25 0A25

Luxusní dámské dioptrické brýle Givenchy VGVA64 OSNH

Brýle Givenchy VGVA64 0SNH

Dámské dioptrické brýlové obruby Givenchy VGV889 0WTA

Dámské dioptrické brýlové obruby Givenchy VGV 889 0WTA

Luxusní dámské brýle Givenchy VGV862 0APK

Značkové dámské brýle Givenchy VGV 862 0APK

Luxusní dámské brýle Givenchy VGV899V 9AJV

Dámské Brýle Givenchy VGV 899V 9AJV

Luxusní dámské dioptrické brýle Givenchy VGV888 09AJ

Luxusní dámské brýle Givenchy VGV 888 09AJ

Kompletní portoflio našich brýlí Givenchy můžete zakoupit zde: Luxusní dioptrické brýle Givenchy