Dioptrické brýle kulatého tvaru si našly za posledních pár let řadu příznivců a nešlo pouze o zaryté fanoušky módních trendů. Kulaté dioptrické obroučky si oblíbila řada světových celebrit a je jim stále věrná. Třeba Johny Depp nebo Elton John jiné brýle než kulaté už ani nenosí.

Dámské dioptrické brýle v kulatém nebo zakulaceném tvaru představila jako módní hit třeba Kendal Jenner a její kamarádka Gigi Hadid. Poté nezůstala pozadu ani Cara Delevigne a nasadila kulaté dámské obroučky i v jedné ze svých módních kampaní. Trend kulatých brýlí ale není jen vyhraněnou záležitostí světových celebrit; před pár lety jsme mohli kulaté dioptrické brýle vidět napříč evropským parlamentem a často také u německých politiků, kteří se snažili dohnat své pokročilé francouzské a italské kolegy. Módní poradci české politické scény asi nechtěli být pozadu, a tak, s tradičním zpožděním několika let, i poslední rok prošla spousta předních českých politiků proměnou stylu a kulaté brýle jim dodávají nejen školácký vzhled chytrého šprta, ale často také nepříliš vídaný osobitý styl a sofistikovanou eleganci, čímž získávají body navíc u mladší generace.

Dámské dioptrické obroučky kulatéDámské obroučky pro dioptrické brýle

Ale vraťme se zpět k normálním nositelům dioptrických brýlí, jako jste vy, naši zákazníci. Dámské dioptrické obroučky a pánské brýle se v kulatém tvaru perfektně hodí do zaměstnání pro klasické mileniály a naše nabídka uspokojí každého - naleznete u nás jak výraznější acetátové dioptrické obroučky v černé nebo želvovinové barvě či populární matné barevné provedení u pánských obrouček. Dámské dioptrické brýle jsme pro vás nakoupili u značek Escada, Givenchy, Lacoste, Calvin Klein a řady dalších, které nabízí decentní a odlehčené kovové rámečky pro dioptrické brýle, přičemž vybírat můžete z různých odstínů kovu. Zkuste se inspirovat níže, určitě si vyberete.

https://www.eurooptik.cz/cs/panske-dioptricke-bryle/1319-boss-oange-bo-0318-807-panske-bryle-obruby.html

https://www.eurooptik.cz/cs/panske-dioptricke-bryle/1318-boss-orange-bo-0291-807-panske-bryle-obruby.html

https://www.eurooptik.cz/cs/obruby-people/1167-obruby-people-pe5310-190.html

https://www.eurooptik.cz/cs/obruby-na-cteni/1165-retro-brylove-obruby-lagerfeld-4380-02.html

https://www.eurooptik.cz/cs/moschino/692-bryle-love-moschino-ml025v-04.html

Váš Eurooptik.cz